Nyheter

  • Nytt handicapsystem 1 mars 2020 – det här gäller Den 1 [Läs mer..]

Grönt Kort – Välkommen till Golfen

Nybörjarkurser på Hofors Golfklubb 2019

På Hofors Golfklubb kan du ta Grönt Kort året om och för att passa ditt schema har vi två olika alternativ som passar dig. För dig som är nyfiken på vad en Grönt Kortkurs innefattar har vi samlat en folder som besvarar en hel del av dina frågor. Klicka på länken nedan. Välkommen till Golfen – En idrott för alla

Nybörjarkurs PP Annons

 

Grönt Kort utbildning Privat 

Utbildningen inkluderar 4 timmars praktik inklusive teori och 5 st. tillfällen på klubbens Medlemsträningar efter avslutad kurs. Tillfälle för utbildning bokas via mejl och kan anpassas efter ditt schema, kontakta klubbens Tränare Johan Bergström vid intresse för Nybörjarkurs. 

3495 kr inkl. medlemskap 2019 (1-3 personer/gång) Bokas via johan.bergstrom@hoforsgk.se 

 

Grönt Kort utbildning Grupp

Utbildningen inkluderar 10 timmar praktik inklusive teori och 5 st. tillfällen på klubbens Medlemsträningar efter avslutad kurs. Tillfällen för utbildning kommer igång i maj. 

3495 kr inkl. medlemskap 2019 (4-8 personer/gång) Bokas via johan.bergstrom@hoforsgk.se

 

Grönt Kort

De gamla myterna kring golfen att det är svårt, dyrt och tar tid har suddats ut. Nu finns det plats på golfbanorna. En klubb som välkomnar dig och som sätter omhändertagande i centrum tar emot dig som är nybörjare.

 

Svenska Golfförbundet – Regler och handicap för spelare

Här finner du information kring grunderna, “Regler för Golfspel” och annat som kan vara av intresse för dig som spelare.