• Nytt handicapsystem 1 mars 2020 – det här gäller Den 1 [Läs mer..]

Aktiviteter Samarbetspartners 2019

Varmt välkomna till 2019 års säsong på Hofors Golfklubb. Vi har ett fullspäckat schema under säsongen för att du och ditt företag ska känna er varmt välkomna till Hofors Golfklubb.

9 maj Kick-Off med Gokart i Vikmanshyttan. Samling för lunch kl. 11:30 på Hofors Golfrestaurang och sedan gemensam avfärd mot Vikmanshyttan. Gokart kl.14:00 och efter avslutad tävling har vi tillgång till Relaxen samt Spabad. Anmälan till info@hoforsgk.se senast 1 april. 15 st. platser och först till kvarn. Gäller för de som är Business Partners.

17 maj Partävling: Bästboll där två bildar lag. Kanonstart kl. 13:00. Samling för lunch kl. 12:00. Anmälan senast dagen före kl. 12:00 till info@hoforsgk.se. Fika serveras efter hål 10. Pris till segrande lag.

22 maj Träning kl. 17:00-19:00 Fika i samband med träning. Dagens fokus är på grunder och järnspel. Fritt antal deltagande per företag, så ta gärna med någon som inte redan spelar golf. Anmälan senast kl. 12:00 samma dag till info@hoforsgk.se

25 maj Golfens dag Vill ni synas i samband med Golfens Dag på Hofors Golfklubb kontakta Johan Bergström 0290-852 45 eller johan.bergstrom@hoforsgk.se Ta gärna med dina kollegor, familj och vänner för ett besök på klubben under denna dag. Vi kommer erbjuda Prova-På-Aktiviteter och tävlingar. Passa även på att njuta av en härlig lunch på Hofors Golfrestaurang.

5 juni Frukostgolf 9 hål som avslutas med frukost. Samling kl. 06:30 för lottning av lag. Anmälan dagen innan senast 12:00 till info@hoforsgk.se Fritt antal deltagande per företag.

12 juni Träning kl. 17:00-19:00. Fika i samband med träning. Dagens tema är närspel. Fritt antal deltagande per företag så ta gärna med någon som inte redan spelar golf. Anmälan senast kl 12:00 samma dag till info@hoforsgk.se

28 juni Businessgolfen  Klubbkval. Scramble, 3 personer/lag. Första start kl. 13:00. Samling för lunch kl. 12:00. Anmälan senast 21 juni kl. 12:00 till info@hoforsgk.se. Fika serveras efter hål 10. Middag och Whiskyprovning efter avslutad runda. Finalspel för segrande lag och övrig resa för tvåan och trean. Gäller för de företag som har tävlingen med i avtalet enligt Business partners.

v.31 29 juli 4 augusti. Golfveckan på Hofors Golfklubb. Tävling varje dag i olika spelformer som marknadsförs tillsammans med våra partners. Vill ni vara med och synas under tävlingsveckan kontakta Johan Bergström på 0290-852 45 eller johan.bergstrom@hoforsgk.se

7 augusti Träning kl. 17:00-19:00. Fika i samband med träning. Dagens tema är det långa spelet. Fritt antal deltagande per företag, så ta gärna med någon som inte redan spelar golf. Anmälan senast kl. 12:00 samma dag till info@hoforsgk.se

14 augusti Frukostgolf 9 hål som avslutas med frukost. Samling kl. 06:30 för lottning av lag. Anmälan dagen innan senast 12:00 till info@hoforsgk.se. Fritt antal deltagande per företag.

21 augusti Brukskampen. Spelas på Högbo GK, laget består av 12 personer. Samling för lunch kl. 11:30, första start kl. 12:30. Anmälan till info@hoforsgk.se

23-25 augusti Resa för våra Samarbetspartners I tre dagar spelar vi golf och umgås i någon trevlig ort/stad i Sverige. Du ser om ditt företag har resan med i avtalet. Har ni inte det, men vill följa med på resan ändå lägger ni till 5 000 kr/person. Anmälan senast 1 augusti till info@hoforsgk.se

13 september 2-manna Scramble Avslutning, kanonstart kl. 13:00, samling för lunch kl. 12:00. Anmälan senast dagen före kl. 12:00 till info@hoforsgk.se Fika serveras efter hål 10. Pris till segrande lag.

September Finalspel Businessgolfen där segrarna, tillsammans med representant från Hofors Golfklubb, får åka på finalen för Businessgolfen.

Varmt välkomna och tack för att ni väljer Hofors Golfklubb!